1906 - Ένα Τραγούδι για τη Θράκη

1906 - Ένα Τραγούδι για τη Θράκη

Ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η Αγχίαλος», σε συνεργασία με το συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεών του για το Ολοκαύτωμα της Αγχιάλου (Ανατολικής Ρωμυλίας-Βόρειας Θράκης) πραγματοποιεί μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «1906 – Ένα Τραγούδι για τη Θράκη» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το νέο έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη για το Ολοκαύτωμα της Αγχιάλου με τίτλο «1906 – Αγχίαλο». Το έργο θα παρουσιαστεί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και τη συμμετοχή των τραγουδιστών Ελένης Βιτάλη, Δημήτρη Μπάση, Ζαχαρία Καρούνη  και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου. Σόλο βιολί ο Λευτέρης Ζέρβας. Αφηγητής ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας. Το δεύτερο μέρος της παράστασης είναι αφιερωμένο στη Θράκη και στο θρυλικό τραγουδιστή της Χρόνη Αηδονίδη.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.