1460 ArtDays / ArtWall

1460 ArtDays / ArtWall

Το ArtWall συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ζωής, κατά τη διάρκεια των οποίων, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 37 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά events, θεατρικές παραστάσεις και performances, με τη συνεργασία 180 και πλέον καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιάζει, λοιπόν, την επετειακή έκθεση «1460 ArtDays / ArtWall» με στόχο να μας θυμίσει τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν έως τώρα αλλά και να δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση νέας δουλειάς από τους συμμετέχοντες.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε δυο ενότητες.


Συμμετέχοντες καλλιτέχνες / Μέρος πρώτο
Γιώτα Αποστολοπούλου, Paul Cohn, Νίκος Γυφτάκης, Ανέστης Ιωάννου, Νίκος Καραθανάσης, Νίκος Καρανικόλας, Γιάννης Καρδάσης, Ευδοκία Κύρκου, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Λυντζέρης, Αλέξανδρος Μαγκανιώντης, Ευσεβία Μιχαηλίδου, PASHIAS, Βαγγέλης Σάββας, Έρη Σκυργιάvνη, Αννέττα Σπανουδάκη, Δηµήτρης Τζικόπουλος, Γιάννης Χρηστάκος.

Επιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Καπίρη
Eπιστημονική συνεργάτης ArtWall: Μαρία Ξυπολοπούλου
Συντονισμός έκθεσης: Mπάμπης Καραλής, Δημήτρης Τζικόπουλος

Τα εγκαίνια του πρώτου μέρους θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στις 20:00.
Opening party: 22:30, Fresh Hotel Air Lounge

Έμιλυ Καποθανάση

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.