Το 2ο Scratch Festival περιμένει τη συμμετοχή σου!

Το 2ο Scratch Festival περιμένει τη συμμετοχή σου!

Το Scratch Festival, μετά την επιτυχία της πρώτης παρουσίασής του το καλοκαίρι του 2014 που ανέδειξε νικήτρια παράσταση "Το Μπαμ" από την ομάδα "Μπλε Ιστορίες", έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τεχνοχώρο Cartel, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες του θεάτρου και της performance να παρουσιάσουν μία πρώτη 20λεπτη εκδοχή της ιδέας τους. Το 2ο Scratch Festival θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουνίου και θα δώσει τη  δυνατότητα στο νικητή να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο Cartel τη νέα σεζόν.

 

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του Τεχνοχώρου Cartel: http://www.carteltexnoxoros.com  και στείλτε τη συμπληρωμένη στο email: carteltexnoxoros@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015.

 

Οδηγίες, όροι και προϋποθέσεις:

Μπείτε στο http://www.carteltexnoxoros.com, βρείτε τη φόρμα συμμετοχής και στείλτε τη συμπληρωμένη στο carteltexnoxoros@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015.  Η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί την Κυριακή 31 Μαΐου. Κάθε συμμετοχή έχει 2 πρόβες μικρής διάρκειας στο Cartel, εκ των οποίων η μία τεχνική. Η παράσταση με την οποία θα διαγωνιστείτε δεν πρέπει να έχει παιχτεί στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 20 λεπτά σε διάρκεια.

 

Φεστιβάλ

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου 2015. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 29 Μαϊου. Οι συμμετοχές και το τελικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν την Κυριακή 31 Μαΐου. Ο νικητής αναδεικνύεται με ψηφοφορία απευθείας από το κοινό.

 

Νικητής

Η νικήτρια ομάδα θα αναπτύξει την scratch εκδοχή της παράστασής της, σε μία ολοκληρωμένη παράσταση την οποία θα παρουσιάσει για 12 βραδιές στον Τεχνοχώρο Cartel την ερχόμενη σεζόν. Οι 12 παραστάσεις της νικήτριας ομάδας θα έχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη από τον χώρο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας και ποσοστό επί των εισπράξεων.