«Τι μας κάνει ανθρώπους;», ένα ντοκυμαντέρ του Yann Arthus-Bertrand

«Τι μας κάνει ανθρώπους;», ένα ντοκυμαντέρ του Yann Arthus-Bertrand

Τα τελευταία 3 χρόνια, ο κινηματογραφιστής και καλλιτέχνης Yann Arthus-Bertrand ταξίδεψε σε 60 χώρες, παίρνοντας συνεντεύξεις από περισσότερους από 2.000 ανθρώπους σε δεκάδες γλώσσες, επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα: Τι είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους; Το αποτέλεσμα είναι το HUMAN, ένα ντοκιμαντέρ με ιστορίες μαχητών της ελευθερίας στην Ουκρανία, αγροτών στο Μάλι έως και θανατοποινιτών στις ΗΠΑ, αγγίζοντας θέματα που μας αφορούν όλους, όπως: αγάπη, δικαιοσύνη, ευτυχία και το μέλλον του πλανήτη.

Η Google συνεργάζεται με τον Arthus-Bertrand για να διαθέσει το HUMAN στο Google Play, στο YouTube και στο Cultural Institute.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου η Google διαθέτει το HUMAN δωρεάν στο YouTube και στο Google Play. Οι τρεις εκτενείς εκδοχές της ταινίας, διάρκειας 90 λεπτών θα είναι διαθέσιμες στα αραβικά, αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά, ρωσικά και ισπανικά. Στο YouTube, μπορείτε να παρακολουθήσετε επιπλέον σκηνές που περιλαμβάνουν συνεντεύξεις με προσωπικότητες όπως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Ban-Ki Moon, η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων Jane Goodall και η ηθοποιός Cameron Diaz, όλοι συμμετέχοντες στην ταινία.

Μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το project στο g.co/humanthemovie ή στην εφαρμογή HUMAN Behind the Scenes και λάβετε μέρος στην συζήτηση για το #WhatMakesUsHUMAN.