Τι είναι τα soft skills και πώς θα τα αναπτύξεις

Τι είναι τα soft skills και πώς θα τα αναπτύξεις

"Τα Soft Skills" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει την συναισθηματική νοημοσύνη του ατόμου, το σύμπλεγμα των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, της επικοινωνίας, της γλώσσας, τις διαπροσωπικές δεξιότητες, της ηγεσίας και γενικά όλων των στοιχείων που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

To Soft Skills Academy είναι μια διημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων με στόχο την ανάπτυξη και την καλλιέργεια της προσωπικότητας του ατόμου πάνω σε χαρακτηριστικά όπως ομαδικότητα, ηγεσία και αποδοτική επικοινωνία.

Διοργανώνεται από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους όλων των σχολών Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Ιουνίου στις αίθουσες πολυμέσων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι από τις 10:00 έως τις 19:00 και τις 2 ημέρες και θα περιλαμβάνει 4 Training Sessions, συμπεριλαμβανομένου γεύματος και αναψυκτικών στο ενδιάμεσο.

Οι Trainers είναι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και εκμάθησης των Soft Skills.

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα μέχρι την Κυριακή 31/5 ώρα 23:59.

Δεκτά θα γίνουν μόνο 40 άτομα και θα επιλεγούν με βάσει τις απαντήσεις τους στο 3ο σκέλος της φόρμας που αφορά τους λόγους συμμετοχής, γι’ αυτό εάν ενδιαφέρεστε θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook.com/ssaathens

@twitter.com/softskillsaca

Ε-mail επικοινωνίας: softskillsac@gmail.com