Σεμινάριο Εισαγωγής στη Φωτογραφία στο "Κέντρο Απόκεντρο"

Σεμινάριο Εισαγωγής στη Φωτογραφία στο "Κέντρο Απόκεντρο"

"Aν οι φωτογραφίες σου δεν είναι αρκετά καλές, τότε δεν έχεις πλησιάσει αρκετά".

Mια πολύ ενδιαφέρουσα φράση του μεγάλου φωτογράφου Robert Capa. Μια σημαντική παρατήρηση: το "πλησίασμα", η καλύτερη γνωριμία με ό,τι αγαπάμε μας κάνει καλύτερους! Στη ζωή γενικότερα αλλά και στη φωτογραφία ειδικότερα. Ένα αξιόλογο Σεμινάριο Εισαγωγής στη Φωτογραφία είναι σίγουρα μια καλή αρχή!

Αυτό που σας προτείνουμε, θα πραγματοποιηθεί στο "Κέντρο Απόκεντρο" από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Τετάρτη 19:00 με 21:00 για 3 μήνες.

Απευθύνεται σε όποιον αγαπά και θέλει να κάνει μία εισαγωγή στον κόσμο της φωτογραφίας. Περιλαμβάνει ανάπτυξη τεχνικών θεμάτων λήψης και επεξεργασίας των φωτογραφιών, θεωρία σύνθεσης και μία πρώτη προσέγγιση στην καλλιτεχνική φωτογραφία εξετάζοντας το έργο μεγάλων φωτογράφων. Μέσα από ασκήσεις και συζητήσεις πάνω στα αποτελέσματά τους επιδιώκεται η κατανόηση βασικών φωτογραφικών τεχνικών, αλλά και καλλιτεχνικών εννοιών.

Από τους συμμετέχοντες δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη φωτογραφική γνώση. Καλό θα ήταν να έχουν κάποια φωτογραφική μηχανή και γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

"Κέντρο Απόκεντρο": Σεργίου Πατριάρχου 7 και Νικηφόρου Ουρανού, Αθήνα
Έναρξη: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015
Διάρκεια: 3 μήνες (24 ώρες)
Εισηγητής: Παύλος Παυλίδης
Κόστος: 120€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)
Πληροφορίες - εγγραφές: 694 529 7090, kentroapokentro@gmail.com
https://www.facebook.com/events/1226466530703589/


*Παύλος Παυλίδης
Γραφίστας και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Τμήμα Γραφιστικής στη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας, και απο το 1984 διατηρεί μικρό δημιουργικό γραφείο. Σήμερα παράλληλα με τη γραφιστική του δραστηριότητα, εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος, ενώ διδάσκει φωτογραφία και ψηφιακή επεξεργασία. Ειναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και εικαστικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

http://www.pavlospavlidis.photography/