Τέσσερα άλμπουμ του Παύλου Σιδηρόπουλου επανακυκλοφορούν σε βινύλιο

Τέσσερα άλμπουμ του Παύλου Σιδηρόπουλου επανακυκλοφορούν σε βινύλιο

Έφυγε νωρίς. Ωστόσο, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, άφησε έντονα και ανεξίτηλα την προσωπική του σφραγίδα στην εγχώρια μουσική σκηνή δίνοντας σάρκα και οστά στον όρο "ελληνικό ροκ". Τα τραγούδια του, καταθέσεις ψυχής, μουσικά στιγμιότυπα και πορτρέτα, το σάουντρακ μιας ολόκληρης εποχής. Εκφραστής μιας ανήσυχης γενιάς και εμπνευστής των επόμενων.

Η ΜΙΝΟS-ΕΜΙ επανακυκλοφορεί σε βινύλιο τέσσερα θρυλικά άλμπουμ του Παύλου Σιδηρόπουλου. Πρόκειται για τα:  ΦΛΟΥ (1979),  ΕΝ ΛΕΥΚΩ (1982), ZORBA THE FREAK (1985) και το ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛH ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ, το άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά τον απροσδόκητο θάνατο του τον Δεκέμβρη του 1990.

 Αυτές οι συλλεκτικές εκδόσεις, εκτός από την αξία του έργου και των τραγουδιών του Παύλου περιέχουν και όλα τα ντοκουμέντα της εποχής, τα δημοσιεύματα και τις μικρές ιστορίες που συνθέτουν την μοναδική αυτή μουσική προσωπικότητα, που όπως χαρακτηριστικά έγραψε γι'αυτόν ο Οδυσσέας Ιωάνννου:  "...Πήρε μια γενιά απ΄ το χέρι και την έκανε να μην αισθάνεται ορφανή αν αγαπάει το rock και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Τραγούδησε τους δρόμους της Αθήνας όπως κανένας. Το κέντρο, την πλατεία, τους αφώτιστους ανθρώπους, και την σύγκρουσή τους με τα τσιμέντα. Με μία ριζωμένη λύπη στην φωνή, χάρισε μερικές νίκες στους ηττημένους. Ο πρώτος, ο καλύτερος, ο πιο όμορφος".