Ο νέος δίσκος του Jack White είναι εδώ! Acoustic recordings 1998–2016!

Ο νέος δίσκος του Jack White είναι εδώ! Acoustic recordings 1998–2016!

Ο Jack White ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ "JACK WHITE ACOUSTIC RECORDINGS 1998-2016" που θα είναι διαθέσιμο σε διπλό LP και διπλό CD από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Το άλμπουμ περιέχει 26 συνολικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων κομμάτια των White Stripes, των The Raconteurs και από την προσωπική του καριέρα, σε διαφορετικές εκδοχές ή και ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα.
Όλα τα τραγούδια αποκαλύπτουν τη δημιουργική δυναμική του White. 

Το “City Lights” είναι το πρώτο single του άλμπουμ και ανέβηκε χθες στο jackwhiteiii.com. Το τραγούδι είχε αρχικά γραφτεί για το άλμπουμ “Get Behind Me Satan” που είχε κυκλοφορήσει το 2005 και Στην ουσία αποτελεί και το πρώτο νέο τραγούδι των White Stripes, μετά το 2008.

Ακούστε το “City Lights” εδώ:


Ακούστε το “Carolina Drama” εδώ:

 

JACK WHITE: 
O John Anthony "Jack" White γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1975. Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, στιχουργός, μουσικός πραγωγός και ηθοποιός. Υπήρξε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των White Stripes, και συμμετείχε σε άλλες δύο μπάντες (The Raconteurs, The Dead Weather).

Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε τον πρώτο του solo δίσκο "Blunderbuss" και τον Ιούνιο του 2014 τον δεύτερο του δίσκο "Lazarettus". Επίσης έχει κυκλοφορήσει και δύο Live LPs ("Live at Third Man Records" τον Δεκέμβριο του 2012 και "Live from Bonnaroo 2014" τον Δεκέμβριο του 2014), καθώς και αρκετά singles. Μερικά ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα τραγούδια του: Seven Nation Army, Love is Blindness, Love Interruption. 

Το 2008 κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Alicia Keys το τραγούδι: "Another Way to Die", θέμα της ταινίας "James Bond - Quantum of Solace".

 

 

Μελίσσα-Νταϊάνα Νικολοπούλου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.