Κέρδισε ημερολόγια των Εκδόσεων Μίνωας για το 2016!

Κέρδισε ημερολόγια των Εκδόσεων Μίνωας για το 2016!

Θα σου μιλήσω για μία αγαπημένη μου συνήθεια. Αφορά μερικές σελίδες, ένα στυλό ανά χείρας και σχέδια. Θέλεις να τα πεις όνειρα; Μπορείς να τα πεις και έτσι. Άλλοτε είναι σχέδια, σαφή και οργανωμένα, και άλλοτε όνειρα, ενθουσιώδη και μετέωρα. Όλα αυτά είναι που γεμίζουν κάθε σελίδα του ημερολογίου μου. Αυτού που με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια, αγοράζω κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, λίγο πριν ευχηθώ για την νέα χρονιά και πετάξω 365 σελίδες γεμάτες σημειώσεις, εμπειρίες, περασμένα σχέδια και όνειρα στην ανακύκλωση. Δεν είναι τυχαίο που τις πετάω στην ανακύκλωση...

Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σου με τα ημερολόγια. Δεν ξέρω αν σημειώνεις στα notes της οθόνης σου ή αν έχεις ένα μικρό μπλοκάκι πεταμένο κάπου. Αυτό που ξέρω είναι ότι η δική μου λαχτάρα για το νέο ημερολόγιο κάθε χρόνο μένει αναλλοίωτη. Και γι'αυτό σκέφτηκα να σου χαρίσω μερικά. Ίσως σε πείσω να αρχίσεις να γράφεις περισσότερο και να αφήσεις κινητό και υπλογιστή για λίγο!

Οι Εκδόσεις Μίνωας σου χαρίζουν 5 ημερολόγια για την καινούργια χρονιά! Εμείς το μόνο που θα σου ευχηθούμε είναι η κάθε σελίδα να γεμίσει με τις πιο ''ανθρώπινες'' αναμνήσεις. Μόνο αυτό σου εύχομαι από καρδιάς! Πολλή ανθρωπιά στην κάθε σου ημέρα, μέχρι να ξανανταμώσουμε του χρόνου τέτοιες μέρες και να λαχταράμε το νέο!

Μπορείς να τα διεκδικήσεις κάνοντας like-share-σχόλιο στο αντίστοιχο post στην σελίδα μας στο facebook! Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση από τα ημερολόγια που έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις. 

 

365 ιδέες για μια υπέροχη ζωή. Για τις μέρες που ξεμένεις από έμπνευση κα χρειάζεσαι κάτι μικρό να σε συνεφέρει και να σε σπρώξει! Λιγάκι. Τόσο όσο χρειάζεται για να πάρεις φόρα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τις υπέροχες μαμάδες! Ένα ημερολόγιο από την ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο Αλεξάνδρα Καππάτου με όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις ως μαμά, νέα ή παλιά! Χρήσιμες πληροφορίες, ιδέες και συμβουλές για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών για κάθε μέρα του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Ημερολόγια Αισιοδοξίας! Τι να σου γράψω εγώ; Τα λέει καλύτερα η Σμαρούλα Παντελή και εσύ δεν έχεις παρά να κουβαλάς περισσότερη αισιοδοξία σε κάθε τσάντα, ό,τι και αν κάνεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίο μα αγαπημένο!