Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ λίγο έξω από την Αθήνα: «Tris & Cookos»

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ λίγο έξω από την Αθήνα: «Tris & Cookos»

Όπως και πέρυσι μια παρέα φίλων, πλαισιωμένη όμως φέτος από περισσότερους υποστηρικτές και φορείς (Αγκαλιά-ζω, Σώμα Προσκόπων, Άρατος ), με τη συνεργασία του Δήμου Σικυωνίων, διοργανώνει ένα μουσικό φεστιβάλ για τις 24 και 25/10 στις αποθήκες ΑΣΟ στο Κιάτο.

Το φεστιβάλ είναι φιλανθρωπικό.  Για να παρακολουθήσει κανείς τις συναυλίες των συγκροτημάτων, πρέπει να δώσει στην είσοδο λίγα τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία στη συνέχεια θα προωθήσουμε σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας. Θα κυκλοφορήσει σχετική λίστα με τα είδη αναλυτικά ωστόσο  συσκευασμένα τρόφιμα, καθαριστικά, απορρυπαντικά και γραφική ύλη είναι μια χαρά, και θα δώσουν μια ανάσα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Το φεστιβάλ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Αυτό σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να το υποστηρίξει την  προσπάθεια δεν έχει παρά να αγοράσει το διάσημο πλέον μπλουζάκι «Tris &  Cookos» ή  να παραβρεθεί τις μέρες του φεστιβάλ στο χώρο βοηθώντας και συμμετέχοντας όπως μπορεί. Κάθε ιδέα είναι χρήσιμη και κάθε πρόταση για βοήθεια στις μέρες του φεστιβάλ ή κατά την παράδοση των προϊόντων είναι καλοδεχούμενη.

To πρόγραμμα του φεστιβάλ:
Σάββατο 24/10: Mode Plagal / Riverbed / Drunk Jackals / Swingazoo

Κυσιακή 25/10: Blues Cargo / 7-ODDS / Viral / Muddy Roads

Σελίδα facebook: https://www.facebook.com/3cookos