Σαββατόβραδο με τους Allah- Las!

Σαββατόβραδο με τους Allah- Las!

Το ραντεβού με τους Allah- Las είχε δοθεί μήνες πριν! Το αθηναϊκό κοινό ανταποκρίθηκε γεμίζοντας τον αμφιθεατρικό χώρο του Piraeus Academy.

 

Η τετραμελής παρέα από την Καλιφόρνια, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει παλιά και καινούργια αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους. Έδωσαν μία πολύ καλή εμφάνιση και ήδη από το πρώτο «γραντζούνισμα», αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με επαγγελματίες και ταλαντούχους μουσικούς. Αυτό που πραγματικά προκαλεί εντύπωση, είναι η αίσθηση  ότι ακούς το δίσκο τους ακόμη και στις live εμφανίσεις τους· και αυτή είναι ακόμη μία απόδειξη της αξίας αυτής της μπάντας.

 

Η πιο δυνατή και συγκινητική στιγμή της συναυλίας ήρθε στο encore! Οι Allah- Las, θέλοντας να τιμήσουν τον Leonard Cohen αλλά και το αθηναϊκό κοινό -επιβεβαιώνοντας ξανά την μουσική τους παιδεία-  δε θα μπορούσαν να έχουν κάνει καταλληλότερη επιλογή. Έδωσαν την πιο «ταιριαστή», για την συγκυρία,  ζωντανή ερμηνεία του «So Long, Marianne», που μιλάει για το όμορφο κορίτσι που γνώρισε και ερωτεύτηκε στην 'Υδρα..

 
 
 
 
 

Photo credits: Μαρίνα Νοταρά

Μαρίνα Νοταρά

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.